Το Μορφωτικό Ίδρυμα ευχαριστεί όλους τους χορηγούς οι οποίοι συνέβαλαν για τη διεξαγωγή των εργασιών της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΟΔ

Το Μορφωτικό Ίδρυμα ευχαριστεί όλους τους χορηγούς οι οποίοι συνέβαλαν για τη διεξαγωγή των εργασιών της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΟΔ

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ ευχαριστεί τους χορηγούς, «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ & ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΟΥ», «ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΙΩΑΝΝΗ Σ. ΛΑΤΣΗΣ», Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (EOT), «Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.», «ΠΟΕΣΥ», «ΔΕΔΔΗΕ», «ΑΘΗΝΑΪΚΟ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΕ-ΜΠΕ», «ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε.», «ΟΣΥ ΟΔΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.», οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά προκειμένου οι εργασίες της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (Δ.Ο.Δ.) και της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης να ολοκληρωθούν την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023. Τις εν λόγω φιλοξένησαν η ΕΣΗΕΑ και το Μορφωτικό της Ίδρυμα, καθώς και η Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ) στην Αθήνα από τις 19-21 Απριλίου 2023.

Επιπλέον, ευχαριστεί τον «Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών Κοζάνης», την εταιρεία «The GRECIALS» και την «Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου», για την ευγενική προσφορά τους.

Τέλος, το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ ευχαριστεί την «BLUE STAR FERRIES» και  την «Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου» για τη φιλοξενία που παρείχαν στο ταξίδι, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο νησί της Νάξου από τις 22 έως και τις 24 Απριλίου 2023.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Τηλέφωνο : +30 210 3675400
Fax: +30 210 36 25 955
E-mail : morfotiko@esiea.gr

Ακαδημίας 20 10671 Αθήνα
3ος Όροφος