Τέλος καλό, όλα καλά

Τέλος καλό, όλα καλά

Έκτοτε η υπόθεση της ιστοσελίδας δεν κινήθηκε καθόλου.
Μετά τις εκλογές του 2010, ο Γ. Μωραϊτίνης και ο Η. Γκρής επανέφεραν το θέμα στο Δ.Σ. του Μορφωτικού (νέα σύνθεση) το οποίο επαναβεβαίωσε την αποδοχή της πρότασης. Για την ανεμπόδιστη όμως υλοποίησή της, αποφασιστική ήταν η παρέμβαση του Προέδρου της ΕΣΗΕΑ και συγχρόνως Προέδρου του Μορφωτικού Ιδρύματος Δημήτρη Τρίμη. Χωρίς το προσωπικό του ενδιαφέρον η ιστοσελίδα θα βρισκόταν ακόμη στα χαρτιά. Επίσης, πρέπει να επισημανθεί η συμβολή της Γενικής Γραμματέως της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου στην προώθηση τεχνικών θεμάτων.
Η ιστοσελίδα αυτή, που βρίσκεται βεβαίως σε εξέλιξη κατασκευής, αποσκοπεί στην άμεση και εκτενή ενημέρωση για τη δραστηριότητα του Μορφωτικού, την ευχερή πρόσβαση στο αρχειακό υλικό του Μ.Ι.. Στην πορεία φιλοδοξεί να καταστεί ευρύτερος διαδικτυακός πολιτιστικός τόπος.
Κατά τη σημερινή έναρξη της λειτουργίας της καταχωρίζει τα τελείως απαραίτητα, ενώ τρία μέλη* του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος επεξεργάζονται τη διεύρυνσή της. Οποιαδήποτε υπόδειξη συναδέλφων θα βοηθούσε.

*με απόφαση του Δ.Σ. του Μορφωτικού Ιδρύματος τα ακόλουθα μέλη του συγκροτούν την ομάδα που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα:
Γιώτα Αντωνοπούλου, antonopoulougiota@yahoo.gr
Αγγελική Κώττη, aggeliki1957@yahoo.gr
Γιώργος Μωραϊτίνης, gtmoraitinis@yahoo.gr

Την ιστοσελίδα κατασκεύασε η κα Αγγελική Κολόκα.
Το λογότυπο του Μορφωτικού Ιδρύματος φιλοτέχνησε η κα Μαρία Μπετινάκη.

Τηλέφωνο : +30 210 3675400
Fax: +30 210 36 25 955
E-mail : morfotiko@esiea.gr

Ακαδημίας 20 10671 Αθήνα
3ος Όροφος