Διημερίδα : «Η στήριξη εφημερίδων και περιοδικών στην εποχή της κρίσης» – Ομιλίες εισηγητών

Διημερίδα : «Η στήριξη εφημερίδων και περιοδικών στην εποχή της κρίσης» – Ομιλίες εισηγητών

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, 25 και 26 Ιανουαρίου 2018 το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ  οργάνωσε   τη  Διημερίδα «Η στήριξη εφημερίδων και περιοδικών στην εποχή της κρίσης». Στη Διημερίδα συμμετείχαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι  από την Ελλάδα και το εξωτερικό από το χώρο της ενημέρωσης, της πολιτικής και της εκπαίδευσης.

Στις ομιλίες τους ανάπτυξαν τις απόψεις τους και πρότειναν συγκεκριμένα μέτρα στήριξης της έντυπης ενημέρωσης ενώ οι ξένοι ομιλητές αναφέρθηκαν και στα μέτρα που ήδη εφαρμόζονται στις χώρες τους.

Στο αρχείο pdf υπάρχουν οι ομιλίες των εισηγητών και το φωτογραφικό υλικό.

 

Από την έναρξη της Διημερίδας, διακρίνονται οι κ.κ. Χρ. Παναγιωτακοπούλου, Π. Χρηστίδης, Ν. Ξυδάκης, Δ. Τσίοδρας, Μ. Σπυράκη, R. Lorruso, P. Kamenka, J. Boumelha, M. Αντωνιάδου, Ν. Παππάς, Λ. Κρέτσος, Γ. Φράγκος, και η κ. Κ. Λυμπεροπούλου.

Από την 1η ενότητα, διακρίνονται οι ομιλητές κ.κ.  Αλκ. Ψάρρας, R. Lorusso, Π. Τσίμας, Αντ. Καρακούσης, Β. Βασιλόπουλος, Μ. Ψύλλος και ο κ. Φ. Ζώης.

Από τη 2η ενότητα, διακρίνονται οι ομιλητές κ.κ. Γ. Πλειός, Κυρ. Θεοδωρακάκος, P. Kamenka, Π. Τσίμας, Αντ. Πανούτσος, Π. Μανδραβέλης, και ο κ. Λ. Κουσούλης.

Από την 3η ενότητα, διακρίνονται οι ομιλητές κ.κ. Δ. Στούμπος, Ν. Βουλέλης, Φ. Πετραλιά, J. Schlosberg, Κ. Ντελέζος και η κ. Ελ. Βουλτσίδου.

Από την 4η ενότητα, διακρίνονται οι ομιλητές κ.κ. Λ. Σκιαδάς, Ν. Λέανδρος, Β. Βασιλικός, Π. Αμυράς, Δ. Μιχαλέλης και ο κ. Π. Παπακωνσταντίνου.

Από την 5η ενότητα, διακρίνονται οι ομιλητές κ.κ. Τ. Φωκιανίδης, Γ. Φράγκος, J. Boumelha, Μ. Αντωνιάδου, Θ. Μπερεδήμας, Δ. Χορταργιάς, Μ. Χωριανόπουλος και ο κ. Γ. Παπαγεωργίου

Από τη λήξη της Διημερίδας, διακρίνονται οι ομιλητές κ.κ. Δ. Χορταργιάς, Στ. Καπάκος, Τ. Φωκιανίδης, J. Boumelha, Γ. Φράγκος, P. Kamenka, Φ. Πετραλιά, Μ. Αντωνιάδου, Θ. Αλατάς, J. Schlosberg, Θ. Μπερεδήμας, Γ. Μηλιώνης και η κ. Αγ. Γυπάκη.

Τηλέφωνο : +30 210 3675400
Fax: +30 210 36 25 955
E-mail : morfotiko@esiea.gr

Ακαδημίας 20 10671 Αθήνα
3ος Όροφος